Sprekers

Sprekers 2018

Elk jaar heeft HotelTech aansprekende sprekers. Experts op hun vakgebied die inspirerend en vaak humorvol een lezing geven over een bepaald thema. Het thema van dit jaar is Leiderschap. Alle lezingen zijn toegespitst op de hotellerie en daarom waardevol voor u!

Houd u deze pagina goed in de gaten, de komende tijd maken we steeds meer sprekers bekend!

(C)Speakers Academy-Walter Kallenbach

Roelof Hemmen is de dagvoorzitter van HotelTech 2018.

Roelof Hemmen was jarenlang anchorman van het RTL nieuws. Tegenwoordig presenteert hij B.L.T. BNR Lunchtime bij BNR Nieuwsradio.

Hij begon zijn carrière als politieverslaggever bij de `Haagsche Courant’, werkte voor de Telegraaf en daarna  bij het RTL Nieuws, als parlementair en algemeen verslaggever en de laatste jaren als presentator.

Als dagvoorzitter van HotelTech 2018 zal Roelof het congres op aimabele en professionele wijze aan elkaar praten.

 

 

 

 

 

 

 

(C)Maartje Geels

Prof. dr. Margriet Sitskoorn - keynote spreker

De invloed van leiderschap op hersenen

Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag. Het spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving invloed op de hersenen uitoefenen en hoe we op deze manier emoties, vaardigheden en gedrag kunnen beïnvloeden. Margriet Sitskoorn schrijft naast haar internationale wetenschappelijke werk columns voor verschillende bladen. Zij is ook de auteur van de bestsellers 'Het maakbare brein', 'Passies van het brein' en ‘IK2, de beste versie van jezelf’.