Programma

Programma HotelTech 2018

HotelTech is hét congres voor hoteliers. Tijdens HotelTech wordt u geïnspireerd, haalt u uw kennisniveau op en wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de hotellerie. Het thema van dit jaar is 'Leiderschap'.

 

Houd u deze pagina goed in de gaten, de komende tijd maken we steeds meer van het programma bekend!

 

DAGVOORZITTER

(C)Speakers Academy-Walter Kallenbach

 

Roelof Hemmen is de dagvoorzitter van HotelTech 2018. Hij was anchorman van het RTL Nieuws en bij BNR Radio presenteert hij B.L.T. BNR Lunchtime.

Als dagvoorzitter van HotelTech 2018 zal Roelof het congres op aimabele en professionele wijze aan elkaar praten.

 

KEYNOTES

 

(C)Irene Sitskoorn

Prof. dr. Margriet Sitskoorn

De invloed van leiderschap op hersenen

Margriet Sitskoorn is hoogleraar klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Haar onderzoek richt zich op de relatie tussen hersenen en gedrag. Het spitst zich toe op hoe gedrag en omgeving invloed op de hersenen uitoefenen en hoe we op deze manier emoties, vaardigheden en gedrag kunnen beïnvloeden.

Tijdens haar keynote spreekt Margriet Sitskoorn over de invloed van leiderschap op de hersenen.

 

 

 

 

DE COLLEGEZAAL

In samenwerking met de HM Academy heeft HotelTech een nieuw onderdeel op het programma gezet: De Collegezaal. In een sessie van 45 minuten wordt er college gegeven over een actueel en relevant onderwerp.

Collegezaal 26

14.00 - 14.45 uur - Revenue Management - Stan Josephi

 

Stan Josephi is Senior Lecturer Revenue Management op de NHTV Breda. Hij heeft enorme ervaring op het gebied van revenue managment; als trainer, consultant, opleider en researcher. Onlangs heeft hij zijn proefschrift succesvol afgerond aan de Maastricht School of Management. In dit proefschrift heeft hij de elementen in kaart gebracht die voor revenue managers onmisbaar zijn om producten tegen de juiste prijs in de hedendaagse dynamische en complexe markt te positioneren.

Collegezaal 27

14.15 - 15.00 uur - Onderwerp en docent worden binnenkort bekend gemaakt

 

POWER TALKS

Tijdens de Power Talks krijgen bezoekers in korte tijd snel nieuwe en relevante informatie. Het aanbod tijdens het congres is groot. Het enige wat de bezoeker nog hoeft te doen is een keuze maken… 

NETWERKEN

Kennis staat centraal, maar er is ook natuurlijk ook aandacht voor de sociale aspecten. Naast de nodige koffiebreaks zorgen wij voor een geheel verzorgde lunch en sluiten wij de dag af met een hapje en een drankje. Dan kunt u nog even in gesprek met uw relaties.