Programma

Programma van HotelTech 2019

HotelTech is hét jaarcongres voor hotelmanagement. HotelTech gaat over het verenigen van gastvrijheid, techniek, duurzaamheid en winstgevendheid. Het blijft een ‘mensenvak’, maar tegelijkertijd is het ook een business die leunt op zwarte cijfers. Het congresprogramma is daarom veelomvattend: het biedt niet alleen inhoudelijke informatie, maar laat u ook nadenken over uzelf, de (eisen van) de moderne reiziger en uw eigen werkwijze.

Het thema van dit jaar is 'Duurzaam Ondernemen'. Houdt u deze pagina goed in de gaten, de komende tijd maken wij het programma bekend.

Dagvoorzitter en opening

Jeroen Smit, dagvoorzitter HotelTech 2019

Jeroen Smit

10.30 - 11.00 uur

Opening

Jeroen Smit is onderzoeksjournalist en auteur van de boeken 'Het drama Ahold' en 'De Prooi: Blinde trots breekt ABN Amro'. U kent hem wellicht als presentator van het televisieprogramma EZ (Economische Zaken) bij de VARA.

Als dagvoorzitter van HotelTech 2019 praat Jeroen het congres op doortastende en professionele wijze aan elkaar.

 

Champagneborrel

Netwerken

Kennis staat centraal, maar er is ook natuurlijk ook aandacht voor de sociale aspecten. Het congres biedt de mogelijkheid om bij te praten met huidige relaties en contact te leggen met nieuwe.

Gedurende de dag zorgen wij voor koffie, thee en lekkernijen. Natuurlijk geniet u rond lunchtijd van een geheel verzorgde lunch.

Champagne

Het is inmiddels traditie! Zoals elk jaar sluiten we de dag feestelijk af met een ontspannen champagneborrel. We serveren een hapje en een drankje (en champagne natuurlijk!) en er klinkt welluidende muziek. We nodigen u van harte uit met ons het (champagne)glas te heffen!