Over HotelTech

Hét jaarcongres voor hotelmanagement

Elk jaar zorgen we voor een aansprekend thema. Een thema dat wordt ondersteund door sprekers die kennis van zaken hebben en die kennis overdragen op de aanwezige hoteliers.  Maar het zijn ook sprekers, onderwerpen en verhalen die u motiveren, inspireren en écht raken.

Kennis

Er worden heel wat eisen aan u gesteld. Uw hotel moet winstgevend zijn, u moet altijd weer vooraan staan op het gebied van technologische ontwikkelingen en tegelijkertijd wilt u graag de belichaming van gastvrijheid zijn. Ja, de moderne gast is veeleisend en verlangt – naast al die eerder genoemde factoren – ook nog eens een duurzaam hotel dat wordt gerund door gemotiveerd en kundig personeel. Ga daar maar eens aan staan!

Daar gaat HotelTech over. Over het verenigen van gastvrijheid, techniek, duurzaamheid en winstgevendheid. Het blijft een ‘mensenvak’, maar tegelijkertijd is het ook een business die leunt op zwarte cijfers. Het congresprogramma is daarom veelomvattend: het biedt niet alleen inhoudelijke informatie, maar laat u ook nadenken over uzelf, de (eisen van) de moderne reiziger en uw eigen werkwijze en leiderschap. Gerenommeerde sprekers en gastdocenten geven u inzichten en leren u nieuwe vaardigheden aan. Maar HotelTech is meer... Gespecialiseerde bedrijven bieden tijdens dit congres hun technische kennis en oplossingen aan en ze houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Netwerken

Natuurlijk is er ook aandacht voor netwerken. Een goed netwerk inspireert en motiveert en daarom zorgen we voor voldoende momenten om in gesprek te gaan met uw huidige relaties en contact te leggen met nieuwe. Gedurende de dag zijn er koffiemomenten (natuurlijk is er ook thee voor de niet-koffiedrinkers!) en er is een uitgebreide lunch. Aan het einde van de dag sluiten we - onder het genot van een hapje, een drankje en livemuziek - de dag feestelijk af.

HotelTech 2018-23

Dagvoorzitter
HotelTech wordt ieder jaar geleid door een dagvoorzitter. Hij of zij weet het congres de juiste balans te geven tussen informatie, inspiratie en interactie. De dagvoorzitter brengt diepgang, weet op het goede moment de juiste vragen te stellen en heeft als professioneel buitenstaander een kritische kijk op de hotelindustrie.

Dagvoorzitter van HotelTech 2018 was Roelof Hemmen.

Een dag om nooit te vergeten,een dag vol kennisoverdracht en inspiratie!

Nog nooit leerde u zoveel in één dag en ontmoette u zoveel mede-hoteliers binnen zo'n korte tijd. De besproken innovaties leveren bovendien uitstekende gespreksstof op voor bij de gratis lunch of borrel!

Delen wordt gewaardeerd!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin