Over HotelTech

Zaal - website

Hét jaarcongres voor hotelmanagement

Elk jaar zorgen we voor een aansprekend thema. Een thema dat wordt ondersteund door sprekers die kennis van zaken hebben en die kennis overdragen op de aanwezige hoteliers.  Maar het zijn ook sprekers, onderwerpen en verhalen die u motiveren, inspireren en écht raken.

Kennis

Er worden heel wat eisen aan u gesteld. Uw hotel moet winstgevend zijn, u moet altijd weer vooraan staan op het gebied van technologische ontwikkelingen en tegelijkertijd wilt u graag de belichaming van gastvrijheid zijn. Ja, de moderne gast is veeleisend en verlangt – naast al die eerder genoemde factoren – ook nog eens een duurzaam hotel dat wordt gerund door gemotiveerd en kundig personeel. Ga daar maar eens aan staan!

Daar gaat HotelTech over. Over het verenigen van gastvrijheid, techniek, duurzaamheid en winstgevendheid. Het blijft een ‘mensenvak’, maar is ook een business die leunt op zwarte cijfers en een goede strategie. Het congresprogramma is daarom veelomvattend. Het biedt inhoudelijke informatie en laat u nadenken over hoe u toekomstbestendig uw hotel runt. Hoe zorgt u ervoor dat uw hotel over een aantal generaties nog rendabel is? Gerenommeerde sprekers en gastdocenten geven u inzichten en leren u nieuwe vaardigheden aan. Maar HotelTech is meer... Gespecialiseerde bedrijven bieden tijdens dit congres hun technische kennis en oplossingen aan en ze houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Hapje, drankje en netwerken

Natuurlijk is er ook aandacht voor netwerken. Een goed netwerk inspireert en motiveert en daarom zorgen we voor voldoende momenten om in gesprek te gaan met uw huidige relaties en contact te leggen met nieuwe. Gedurende de dag zijn er koffiemomenten (natuurlijk is er ook thee voor de niet-koffiedrinkers!) en er is een uitgebreide lunch en aan het einde van de dag een borrel.

Hier voegen we dit jaar nog een culinair programma-onderdeel aan toe:

het Dutch Cuisine Dinner!

Wat, waar en hoe?

Om 17.15 uur start de borrel, waarna we om 17.45 uur het Dutch Cuisine Dinner uitserveren. Uiteraard kosteloos. Wij hopen op een gezellige opkomst. Mocht u tot de doelgroep behoren: ook aan de vegetariërs is gedacht.

Voor de culinair onderlegde puristen onder ons; het ‘Dutch Cuisine-principe’ werkt volgens de welbekende 80/20-verdeling. We presenteren je traditionele Hollandse najaarsgerechten, met een enkel uitstapje hier en daar. De maand november leent zich doorgaans goed voor deze stevige kost, alhoewel de weergoden hun voorspelbaarheid wat hebben laten varen de laatste jaren.

Thema HotelTech 2019

‘Hoe future proof is uw hotel? Duurzaam ondernemen heeft de toekomst

Het thema van HotelTech 2019 is
‘Hoe future proof is uw hotel? Duurzaam ondernemen heeft de toekomst’. Hoe future proof is uw hotel, uw bedrijfsvoering en uw personeel?

Dus: toekomstbestendig uw hotel runnen. Hoe zorgt u ervoor dat uw hotel over een aantal generaties nog rendabel is? Om dit doel te bereiken is het relevant dat u meerjarige relaties opbouwt met stakeholders.

Maar hoe doet u dat? Waar begint u? Wat doet u wel en wat niet? Daarover gaat HotelTech 2019. Met boeiende keynote sprekers die een duidelijke visie hebben op dit onderwerp. Er zijn live-interviews met ondernemers die duurzaamheid in alle lagen van hun bedrijf hebben doorgevoerd. Ook zijn er weer colleges die uw ondernemerschap ondersteunen.