Over HotelTech

Zaal - website

Hét jaarcongres voor hotelmanagement

Elk jaar zorgen we voor een aansprekend thema. Een thema dat wordt ondersteund door sprekers die kennis van zaken hebben en die kennis overdragen op de aanwezige hoteliers.  Maar het zijn ook sprekers, onderwerpen en verhalen die u motiveren, inspireren en écht raken.

Kennis

Er worden heel wat eisen aan u gesteld. Uw hotel moet winstgevend zijn, u moet altijd weer vooraan staan op het gebied van technologische ontwikkelingen en tegelijkertijd wilt u graag de belichaming van gastvrijheid zijn. Ja, de moderne gast is veeleisend en verlangt – naast al die eerder genoemde factoren – ook nog eens een duurzaam hotel dat wordt gerund door gemotiveerd en kundig personeel. Ga daar maar eens aan staan!

Daar gaat HotelTech over. Over het verenigen van gastvrijheid, techniek, duurzaamheid en winstgevendheid. Het blijft een ‘mensenvak’, maar is ook een business die leunt op zwarte cijfers en een goede strategie. Het congresprogramma is daarom veelomvattend. Het biedt inhoudelijke informatie en laat u nadenken over hoe u toekomstbestendig uw hotel runt. Hoe zorgt u ervoor dat uw hotel over een aantal generaties nog rendabel is? Gerenommeerde sprekers en gastdocenten geven u inzichten en leren u nieuwe vaardigheden aan. Maar HotelTech is meer... Gespecialiseerde bedrijven bieden tijdens dit congres hun technische kennis en oplossingen aan en ze houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Netwerken

Natuurlijk is er ook aandacht voor netwerken. Een goed netwerk inspireert en motiveert en daarom zorgen we voor voldoende momenten om in gesprek te gaan met uw huidige relaties en contact te leggen met nieuwe. Gedurende de dag zijn er koffiemomenten (natuurlijk is er ook thee voor de niet-koffiedrinkers!) en er is een uitgebreide lunch. Aan het einde van de dag sluiten we - onder het genot van een hapje, een drankje en livemuziek - de dag feestelijk af.

Thema HotelTech 2019

‘Hoe future proof is uw hotel? Duurzaam ondernemen heeft de toekomst

Het thema van HotelTech 2019 is
‘Hoe future proof is uw hotel? Duurzaam ondernemen heeft de toekomst’. Hoe future proof is uw hotel, uw bedrijfsvoering en uw personeel?

Dus: toekomstbestendig uw hotel runnen. Hoe zorgt u ervoor dat uw hotel over een aantal generaties nog rendabel is? Om dit doel te bereiken is het relevant dat u meerjarige relaties opbouwt met stakeholders.

Maar hoe doet u dat? Waar begint u? Wat doet u wel en wat niet? Daarover gaat HotelTech 2019. Met boeiende keynote sprekers die een duidelijke visie hebben op dit onderwerp. Er zijn live-interviews met ondernemers die duurzaamheid in alle lagen van hun bedrijf hebben doorgevoerd. Ook zijn er weer colleges die uw ondernemerschap ondersteunen.

Jeroen Smit
Dagvoorzitter Jeroen Smit

Jeroen Smit is onderzoeksjournalist en auteur auteur van de bestseller 'De Prooi: Blinde trots breekt ABN Amro' en ‘Het Drama Ahold. Beide bedrijven moesten diep in hun ziel kijken met een sterke focus op de toekomst.

Al tijdens zijn tijd aan de middelbare school liet hij zien over een grote dadendrang te beschikken; Jeroen volgde er het vak Russisch. Smit studeerde vervolgens Bedrijfskunde in Groningen, maar de journalistiek lonkte. Hij werkte als redacteur bij het Financiële Dagblad en het Algemeen Dagblad en werd in 1998 hoofdredacteur en uitgever van FEM/De Week. Daarnaast was hij tot september 2015 docent Postdoctorale Opleiding Journalistiek aan de Erasmus Universiteit

Het grote publiek kent hem wellicht ook van Buitenhof en Nova of het televisieprogramma EZ (Economische Zaken). Tot september 2015 was hij als hoogleraar Journalistiek verbonden aan de Universiteit van Groningen, maar wederom kon hij de verleiding niet weerstaan om als journalist aan de slag te gaan. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan…