Over HotelTech

Hét congres voor de hotellerie

HotelTech is hét congres voor de hotellerie waar hospitality aan techniek wordt verbonden. Niet alleen de techniek in de zin van technische oplossingen, maar ook de techniek van het managen van een hotel. Hoe doet u dit op directieniveau?

Inspirerend

Bent u hoteleigenaar, gm, hotelmanager, ceo of cfo, dan mag u HotelTech niet missen. Tijdens dit unieke congres krijgt u antwoord op vragen als: hoe verbind ik innovaties en nieuwe technieken aan gastbeleving, duurzaamheid of maatschappelijk ondernemen? Hoe houd ik mijn medewerkers gemotiveerd en betrokken? Wat zijn de trends voor de toekomst? Hoe maak ik weloverwogen keuzes in het enorme aanbod? Hoe blijf ik geïnspireerd?

Uw hotel moet winstgevend zijn. Tegelijkertijd wordt van u ook verlangd dat u inspeelt op moderne ontwikkelingen en dat u een inspirerende leidinggevende bent. De eisen die gasten stellen worden hoger, uw hotel moet duurzaam zijn en uw personeel moet gemotiveerd en enthousiast zijn. En al die nieuwe investeringen mogen natuurlijk nooit ten koste gaan van de gastbeleving en de gastvrijheid.

Kennis

Daar gaat HotelTech over. Als hotelier wordt u geïnformeerd en geïnspireerd. Gespecialiseerde bedrijven bieden tijdens dit evenement hun technische kennis en oplossingen aan en ze houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Maar HotelTech is meer. Er is een veelomvattend congresprogramma met lezingen van gerenommeerde sprekers om u, als hotelmanager, te inspireren en nieuwe skills aan te leren.

Kortom, wie HotelTech bezoekt, is klaar voor de toekomst!

Dagvoorzitter
HotelTech wordt ieder jaar geleid door een dagvoorzitter. Hij of zij weet het congres de juiste balans te geven tussen informatie, inspiratie en interactie. De dagvoorzitter brengt diepgang, weet op het goede moment de juiste vragen te stellen en heeft als professioneel buitenstaander een kritische kijk op de hotelindustrie.

In 2017 was de dagvoorzitter Mathijs Bouman.

 

Netwerk
HotelTech is er niet alleen om informeren en inspireren. Het congres biedt voor u ook de mogelijkheid om bij te praten met huidige relaties en contact te leggen met nieuwe. Tijdens de dag wordt u voorzien van koffie, thee en een geheel verzorgde lunch. Natuurlijk sluiten we af met een netwerkborrel.

Een dag om nooit te vergeten,een dag vol kennisoverdracht en inspiratie!

Nog nooit leerde u zoveel in één dag en ontmoette u zoveel mede-hoteliers binnen zo'n korte tijd. De besproken innovaties leveren bovendien uitstekende gespreksstof op voor bij de gratis lunch of borrel!