De Collegezaal

De Collegezaal

In samenwerking met de HM Academy heeft HotelTech dit jaar een nieuw onderdeel op het programma gezet: De Collegezaal. In een sessie van 45 minuten wordt er college gegeven over een actueel en relevant onderwerp.

Dit jaar waren de onderwerpen 'Revenue Management' en 'Leiderschap & Innovatie'.

Volgend jaar, 18 november 2019, weer nieuwe onderwerpen!

Gastdocenten

Revenue Management

Stan Josephi

Stan Josephi is Senior Lecturer Revenue Management op de NHTV Breda. Hij heeft enorme ervaring op het gebied van revenue managment; als trainer, consultant, opleider en researcher. Onlangs heeft hij zijn proefschrift succesvol afgerond aan de Maastricht School of Management. In dit proefschrift heeft hij de elementen in kaart gebracht die voor revenue managers onmisbaar zijn om producten tegen de juiste prijs in de hedendaagse dynamische en complexe markt te positioneren.

Leiderschap & Innovatie

Simone Williams

Simone Williams is senior docent Marketing en Innovatie aan Hotelschool The Hague. Ze heeft een commerciële achtergrond en is al meer dan 20 jaar werkervaring bij multinationals in retail en telecommunicatie. Haar passie en specialisatie is marketing en dan vooral branding & communicatie. Simone gebruikt deze ervaring om de nieuwe generatie hoteliers te inspireren. Simone geeft lezingen en coaching in Business Model Innovation en conceptontwikkeling aan Hotelschool The Hague.

Delen wordt gewaardeerd!
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin